Tuesday, April 17, 2007

2010 Poptropica Bonuses

People participating institutions on the second interregional competition Gourmet per I.P.S.S.A.R.


IPSSAR Via S. Maria in Val di Abyss No 19 61046 Piobbico

tel and fax 0722 985155 e-mail alberghiero.piobbico @ libero.it

Professor: Roberto dozing

Students: Cordasco Vito (Cuc) Mountain Vincenzo (Sala)

Plate: The "Rosciolo" Milestones of taste and the Marches. (Fillet of red mullet on crisp bread with pie Chiaserna

of field greens with cream polenta and black truffle Acqualagna)

Wine. Cantine Mariotti "floor of the flowers."




IPSSAR Via Venzi No. 22-24 00033 CAVE (Roma) Tel / fax 06 9581649

Lecturer: Giancarlo Tomassi and Capolungo Caesar

Students: Mohamed Sayed Kataia (Cuc) Pacho Ross (Hall)

Plate: trio of quiche

Wine: White Frascati doc

IPSSAR A. Casagrande Piazzale Bosco No. 3 05100 Terni Tel 0744 404 721 Fax 404 235 0744 e-mail casella@istitutocasagrande.it

Cuc Teacher: John Altore and Gabriele Chieruzi

Teacher bar: Angelo Boccia

Students: Mirko Liordi (CUC) Daniela Bizaglia (sala)

Piatto: Sformatine tradizionale pasquale con passatina di pomodoro pachino e piccolo cappuccino di asparagi e
crema di latte

Vino: Riesling la Palazzola

IPSSAR A. Nebbia Via Abruzzo 60025 LORETO (AN) Tel. 071 7507611 Fax 071 7507660 e-mail info@einstein-nebbia.it

Docente: Santini Giacomo

Dirigente: Torquati Gabriele

Allievi: Ortensi Arianna e Zagaia Francesca

Piatto: p olpette fondenti di melanzane con flan di parmigiano reggiano composta di pomodori confit al basilico e loro aria

Vino: Offida d.o.c.: Offida Passerina spumante



IPSSAR F. Cavallotti Via Aldo Bologni, 86 06012 CITTA DI CASTELLO (PG) Tel 075 8521144 Fax 075 8520289

e-mail info@cavallotti.it

Docenti: Bianchini Daniele (Cuc) Cii Jessica (Sala)

Allievi: Conte Francesco Saverio (Cuc) Peli Elena (sala)

Piatto: Millefoglie di persico

Vino: Colli del Trasimeno Bianco “Antio” d.o.c.

IPSSAR L. Einaudi Via Giolitti n° 1 GROSSETO Tel. 0564 23564

Docenti: Giovanni Runca, Sonia Capperucci e Cristina Volpi

Allievi: Assunta Relli (Sala) De Dominicis Cecilia (Cuc)

Piatto: Budino di cavolo nero con polpo grigliato e crema d’aglio

Vino: Bianco AZ. NarĂ  d.o.c.

IPSSAR Via eremo delle carceri ASSISI Tel. 075 813054 Fax 075 813732 e-mail info@alberghieroassisi.it

Docenti: Morena Susta

Allievi: Meoni Luca (Cucina) Aquilanti Francesco (Sala)

Piatto: Composta di astice e piccoli totani mediterranei al basilico e olive

Vino: Anna Maria Clemente Franciacorta

IPSSAR Via Capoluogo n° 87 52033 Caprese Michelangelo (AR) Tel / Fax 793 554 0575

e-mail ipssartbuonarroti@libero.it or sonia.cami @ yahoo.it

Teachers: Micheli and Luca Santucci Federica

Students: Gennaioli Richard (Cuc) Valentina De Masi (Sala)

Plate: pie polenta with salt cod and milk raveggiolo

Wine: Donnaz doc Val d'Aosta

IPSSART Via del Seminario No. 4 06049 Spoleto Tel 222 788 0743 Fax 221 595 0743 e-mail ipssart@alberghierospoleto.it

Teachers: Baldelli In

Students: Claudio Natalini (Cuc) James Balzano (Sala)

Plate: millefeuille sword with Mediterranean flavors

Wine: Blanc de Salento

IPSSAR Baccio Course n ° 25 63019 SANT ' Elpidio a Mare Tel 0734 859128 Fax 0734 850027

e-mail http://segreteriaisitps @ yahoo.it

Teachers: Stephanie Isidori

Students: Marco Cinquantini (Sala) Eusebi Gabriele (Cuc)

Plate: mackerel in pork pie with broccoli, tomatoes and stop caciotta of thyme

Wine: Falerio packages Ascoli doc "Telus" Az. Rio May



IPSSAR Via di Tor Carbone n ° 53 00178 Roma Tel 06 7188456 Fax 06 7188719 e-mail ipssartc@tin.it

Teachers: Marco Protopapa

Students: Marco Callarello (Cuc) Jessica Buongusto (Sala)

Plate: Cream of chickpeas "inside" the dumpling

Wine: "Antinous" 2004 IGT Casale del Giglio (Latium)


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